Contacta con nosotros

Formulario de contacto

Nombre y apellido (requerido)

Email (requerido)

Teléfono

Asunto

Mensaje

  Debes aceptar la política de privacidad y nota legal.

 1 Quiero recibir la newsletters con información y promociones sobre productos y servicios.

La informació que envies a través d'aquest formulari és de caràcter personal i, per tant, necessitem recordar-te els drets que tens en matèria de protecció de dades. El responsable. T'informem que les teves dades seran tractades per ESTALVI TERMIC com a responsable d'aquesta web. La finalitat. Et demanem el teu nom, correu i telèfon en aquest formulari per poder respondre a la teva consulta; En determinats casos es donarà accés a aquells proveïdors de serveis de ESTALVI TERMIC, els qui realitzen determinades activitats per ESTALVI TERMIC (com per exemple l'enviament de la newsletter), però en cap cas tractessin les dades per a les seves finalitats pròpies. Legitimació. En marcar la casella de verificació que figura més amunt estàs donant el teu consentiment perquè les teves dades siguin tractades d'acord amb la finalitat d'aquest formulari que figura en la nostra política de privadesa. Clic aquí per llegir-la. Seguretat. Les dades que enviïs estaran segurs i seran emmagatzemats en les nostres oficines de C/ Arquimedes 41, CP 08030, BARCELONA (Barcelona), que compleix amb els màxims nivells de seguretat. Drets. Podràs exercitar els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades enviant un correu electrònic a elisabetharanda # estalvitermic * com.

¿Necesitas ayuda?

Atendemos a todo tipo de cliente dedicándonos a él de forma personalizada para suministrar el servicio de más alta calidad para la eficiencia energética en todos los hogares del territorio español llevando a cabo un sistema de tecnología punta única y adecuándola a cada tipo de cliente y/o propiedad, bien sea una comunidad de vecinos, fincas, viviendas particulares o en propiedades comerciales.

Llámanos

¿Tienes alguna duda? Llámanos o envía un correo electrónico desde el formulario y atenderemos tu consulta lo antes posible.

Contacta con Estalvi Termic
HORARIO 09AM – 17PM

Ver teléfono